X-men first class

Vi har været til gallapremiere, hør med for at finde ud af om en film, der mest af alt virker som en 2 timer lang trailer, kan vinde vores hjerter der var på gratis cocktailpølser, øl og forfærdelige cola vodka drinks.

Dette indlæg blev udgivet i film og tagget , , . Bogmærk permalinket.

4 Responses to X-men first class

 1. Jeppe skriver:

  Hvis Kino.dk’s forudsigelser holder stik (og det må man vel umiddelbart gå ud fra) så ser rækkefølgen af de næste 3 tegneserie-til-film premiere sådan her ud:
  Captain America – 11 August
  Conan – 18 August
  Green Lantern – 18 August
  – Så er det jo bare lige det med galle og forpremiere og sådan noget.

 2. Peder Riis skriver:

  En anden kronologifejl er starten af Xmen2 eller 3, kan ikke huske hvilken, hvor Xavier og Magneto er ude for at rekruttere Jean Grey. For det første er Xavier skaldet og kan gå, for det andet møder de først Jean lang tid efter de har delt sig, medmindre den scene foregår i samme streak som Wolverine-scenen, hvilket giver lige så lidt mening.

  Men kontinutetskaos er næsten en del af genren, så det er tilgivet.

  En anden fejl er også at Stan Lee ikke er med.

 3. Henning Larsen skriver:

  Det virker som om 3 og wolverine er skrevet ud af kontinuitet, nu kan alle mærke på egen krop hvordan det er at læse tegneserier, og Stan er ikke med fordi det ikke er Marvel studios, regner jeg med, men han burde være det, han er for Marvel film, hvad kajkagen er for dansk undergrund.

 4. Jeppe skriver:

  Nu har jeg været så fræk at se The Green Lantern i England på premiere dagen istedet for at vente på den danske udgivelse. Så når tid kommer er jeg klar til at slag anmelde efter 2. viewing.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.