Let’s Lucha 138 – Manga, manga, manga!!

Henning har tigget og bedt i månedsvis, så denne gang siger SUPER KAWAII og slubrer noget ramen, imens vi snakker om manga, manga, MANGA!!! Fra Tezuka til Nen Genesis Evangelion og Junji Ito. Plus lidt nyt. I processen afslører vi med stor pinlighed, at vi er ret dårlige til japansk. Vi bukker os i støvet og undskylder!

Vi er dog lidt nervøse. For må man overhovedet kalde tegneserier for manga længere? HVAD MÅ MAN KALDE TEGNESERIER?!?!?!

Vi starter med manga-skaberen over dem alle… og Michael vil nærmest ikke holde kæft:

Metropolis af Osamu Tezuka. An oldie, but a goodie.

The Book of Human Insects af Osamu Tezuka. Hygge-Tezuka må vige for gustne, mørke 70er-Tezuka… Not safe for work-halløj coming up!

Ode to Kirihito af Osamu Tezuka. Når mennesker er dyr. Vi elsker dig, Tezuka.

Neon Genesis Evangelion af Yoshiyuki Sadamoto. Henning er dykket ned i fænomenet. Han bader i robotter, monstre og teenage-depressioner. Og her er en “robot”, der spiser et monster, Vil du ikke gerne læse om det?
Comic books are burning in hell og The trash twins har også rodet rundt i Eva, det er altid værd at lytte til.

Tony Takezaki’s Neon Genesis Evangelion af – get ready for it – Tony Takezaki.
Brug hellere tiden på at se lidt om det kaos, der var afslutningen på Evangelion serien, fun stuff

Neon Genesis Evangelion: Comic Tribute af mange tegnere og forfattere. Blandt andet tegneren af Domin-8 Me! og Henning nægtede at tro, det var det eneste tegneren har lavet, men det er det.

Okay, den var heller ikke rigtigt noget værd, så her er nogle robotter der løber, damn den er flot den nye Evangelion-serie.

Insufficient Direction af Moyoco Anno.

Dissolving Classroom af Junji Ito. Fordi han har lavet nyt, og fordi det er stykke tid siden, vi sidst har snakket om Ito.

Tomie: Complete Deluxe Edition af Junji Ito. Serien, der startede det hele og gjorde Ito til Ito. Mums, mums. Ligesom Book of Human Insects er det endnu en historie om mænd, der er magtesløse over for en bestemt type kvinder. En connection og pointe, som Michael ville ønske, han havde gjort i podcastet. Men ak… den kommer kun her.

Aposimz af Tsutomu Nihei… nyt kapitel hver måned på Comixology. I real time!!! Den MODERNE måde at æde manga på. Bizar science fiction fra manden bag BLAME! og Knights of Sidonia.

Dette indlæg blev udgivet i let's lucha og tagget , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.