Let’s Lucha 134 – Hvad Lucha købte på Copenhagen Comics del 2

Bedre sent end aldrig. Vi er endelig kommet igennem bunkerne fra CoCo og er klar til at snakke om anden halvdel af den massive og meget dyre mængde grafisk litteratur, vi slæbte hjem fra messegulvet på den fede tegneseriefestival i Øksnehallen. I virkeligheden er det bare en undskyldning for at snakke om nogle af alle de nye tegneserier, der er udkommet.

Men først lige et par ting, man kan hygge sig med:

Eisners 2017 – til dem der vil drukne sig selv i nominerede. Hvis du har lavet en tegneserie, så er du sikkert nomineret for et eller andet. Om det så er “bedste brug af bogstavet “M” på side fire i en tegneserie for børn i alderen 5-7″ eller en af de mange, mange, MANGE andre kategorier.

Kun lidt over en uge tilbage til at støtte BOTTOMS UP! -antologien på Kickstarter. Simon Petersen er kommet i fint selskab, som nummer9 også skriver, i deres interview med ham.

Og Hennings numse i tegneserieform kan også findes på jnternettet – som nævnt i podcastet. Se selv. Den er fin og ren:

MEN!! Tegneserie købt på CoCo… (er vi de eneste, der får lyst til en Bounty, når vi snakker om den festival?):

Når jeg tegner … af Thomas H. Nøhr.
Her er links til Cirkus, Livets skyggeside og Hu hej, tiden flyver, men køb bogen for hulen. Den er flot og fin.

Atomvinterbørn af Emil Brahe og Andreas Hansn. BRAHE!!!!! HANSN!!!! Michael hopper og danser. Mere om de to vilde gutter meget snart. Fordi de er ikke dovne og har allerede lavet EN TIL tegneserie efter denne her. Whaaaaaaat?!?

8 days a week. Zine af Ina Korneliussen, Anders Brønserud, Karen Liv Hansen og Simon Petersen. Henning mener ting om ting. Også andre ting end denne udgivelse. Så pas du bare på, hvis du har lavet andre ting, der ikke er denne udgivelse. Eller noget. Måske mener han slet ikke så meget. Men Michael overså desværre denne ting på CoCo. Øv.

Er der ikke nogen der gider bolle mig, please af Gina Wynbrandt.
Nummer 9 anmeldelse, med soundtrack! Vi kommer til at tage en detour og snakke om musikvideoer med dyr med menneskeansigter. Det er fordi, der faktisk ER sådan nogle dyr i denne tegneserie.

 


Martin af Tom Kristensen. Martin er naturligvis Luther, og det er lutter lagkage, fordi Tom kan fandme tegne.

The Lengths af Howard Hardiman. Hvori Henning endnu engang roder sig ud i noget underligt noget om sin egen latente seksualitet og usagte behov. En eller anden dag, så må der komme en samtale om det her.

Kijara – Overløber af Tatiana Goldberg. Hvordan ser en tegneserie ud, når den har været på vej for EVIGT? Det kan du finde ud af her.

 

Næste gang… frit fra hylden, leveren og Henning sære psyke. Med andre ord: Ingen regler. Ingen fanger!!!

Dette indlæg blev udgivet i let's lucha og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.