Let’s Lucha 130 – Zines og small press

Danmarks mest entusiastiske tegneseriepodcast tager springet, sælger ud og bliver en del af establissementet… vi er nu et vaskeægte Nummer9-podcast. Nummerhvaffornoget, er der måske nogen, der spørger, men så er det fordi, I ikke hører efter, når Michael taler. Eller noget. Det er selvfølgelig landets førende digitale tegneserietidsskrift, der har opslugt Lucha som Microsoft opsluger små IT-foretagender. Eller noget. Men fortvivl ikke: Vi bander stadigvæk alt for meget, Henning er fyldt med galde, alt for mange ord og de forkerte holdninger, og Michael vil stadigvæk godt indrømme, at Marvels Star Wars-tegneserier er BOMBEN!! Så intet ændrer sig. Ikke engang denne blog.

Anyhoo. Denne gang går vi sgu ned i vækstlaget. Fuck (se selv, vi bander) ISBN-numre og ting, der kan købes på Amazon. Vi kigger på Zines og smallpress – deriblandt en masse gode sager, der er købt på Zine Fest i Ungdomshuset for nogle måneder siden.

Det drejer sig om:

Tem’s TMNT FZ af Thomas Mikkelsen. Henning finder rent faktisk en legit grund til at ævle videre om Ninja Turtles. Og Michael er for en gangs skyld med!!! Slut er det med bare at sidde og tjekke Facebook, imens Henning ranter og vrøvler om ting, som Michael ikke har en jordisk chance for at følge med i. Det er nye tider. Og altså… Lucha elsker jo Thomas Mikkelsen. Det er næsten lidt for meget af det gode. Møs møs.

Inside Danish prisons af Simon Petersen. Tegneseriejournalistik, der VIRKER!!! Mere af den slags, Simon!! Her er et link til Simons Blog.

Sabeltiger af Line Malling Schmidt. Link til hendes hjemmeside. Hendes afgangsprojekt fra Designskolen er en tegneserie, der kan læses her. Henning hev Michael med hen til hendes stand på Copenhagen Comics og tvang ham til at købe nogle af hendes tegneserier. Det er Michael glad for!!!

Erik Barkman nævnes i forbindelse med et zine der kan findes her. Vi lover vistnok et link.

The Goldcrest and The Bird King og #existence af #Line Høj Høstrup. I kan læse flere af hendes tegnserier her. Inklusiv Goldcrest and the Bird King.

You’re a good bear, bear og Heroescon 2016 journal af Jared Cullum.
Link til Cullums hjemmeside ved at klikke på de ord, du lige har læst og måske i virkeligheden stadigvæk er i gang med at læse.

Your black friend af Ben Passmore. Hans zine og hans ting på The nib er også online.

The worst af Molly Mendoza. Hun har også en hjemmeside.

Diana’s electric tongue af Carolyn Nowak. Hun kan heller ikke slippe udenom at findes på en hjemmeside.

Pipeline Lizards af Alexander Enlund. Kan købes på Comixology, der også gemmer på en masse andre small press og indie-ting. Både gode, mellemgode, smådårlige og forfærdelige. Det her er en af de virkeligt gode.

Revenger af Charles Forsman. Findes også på Comixology. Læs alt om den ved at klikke på disse ord.

Fiesta magasinet 0 og 1, som Henning lidt synes er fyldt med sure gamle mænd, både unge og gamle. Michael er selv en sur gammel mand, der hader den moderne verden, så han mener, at den fortjener alle de tæsk, den kan få. Især når de er tegnet af Mårdøn Smet. Se selv:

Dette indlæg blev udgivet i let's lucha og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.