Let’s Lucha 123 – graphic novels, manga og Hennings Store Dag

A 1… and a 2… and a 3…!!! Det er Lucha 123..!!! I dag skulle emnet have været graphic novels og kunstnerisk halløj. Men den plan lukker Henning inde i en mørk mine med tyve stænger antændt dynamit. Han ser sig ikke engang tilbage, da det hele ryger i luften, men tager bare en slurk af sin powerdrink og klør sig i skægget. Sådan kan det gå. Så der er plads til graphic novels fra Dash Shaw og nogle dygtige danskere samt en tour de force igennem altings historie. Og så Hennings leg med dynamit efterfulgt af vildhed i manga-form. Lucha 1…2… 3.

Vi starter med en gammel kending, nemlig Dash Shaw, der denne gang skruer lidt ned for de lidt vilde eksperimenter, han har arbejdet i på det seneste. Og så alligevel…

Doctors af Dash Shaw.

doctorsdashshaw

Hjertestorm/Stormhjerte af Annette Herzog, Katrine Clante og Rasmus Bregnhøi. Michael har også anmeldt den (lidt mere elegant, hvis han selv skal sige det… han er og bliver en skriftens mand) ovre på Nummer9…

hjertestormforside

Alpha af Jens Harder. Hør Henning være klog.
alpha

Teenage Mutant Ninja Turtles: Bebop & Rocksteady Destroy Everything af Sophie Campbell, Dustin Weaver, Ben Bates, Giannis Milonogiannis, Damien couceiro og Ryan Browne. Så ja… der røg DET tema… Men Henning har en god grund.
bibidip

I am a Hero Omnibus Volume 1 af Kengo Hanzawa. Hvori Japan gør zombier seje igen. Tag den, Robert Kirkman!!

hero

Nåja, og så snakker vi lidt om kaffe og hjemmeristning. Mere specifikt de gode folk hos Stubbs Coffee i de forenede stater. For hvad er tegneserier uden kaffe?

Dette indlæg blev udgivet i let's lucha og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.