Let’s Lucha 122 – frit fra hylden

musturi

Denne gang får Henning lidt sved på panden, når vi snakker om “Drømme i tynd luft” af Michael M. Nybrandt og Thomas E. Mikkelsen. Sidstnævnte ER jo Hennings store man-crush (rent kreativt set, vistnok), så det er meget personligt. I hvert fald er den flotte bog endelig kommet igennem Kickstarter-maskinen og er nu til at få fingre i for alle, der kan lide enten Tibet, fodbold eller tegneserier.

Der findes faktisk også en alternativ slutning på historien, som blev sendt ud til alle dem, der smed penge efter projektet. Den vender vi også.

Lucha snakker om fodbold. Første og sandsynligvis sidste gang.

Selve udsendelsen er en tilbagevenden til de gode, gamle dage, hvor Lucha 1 og Lucha 2 bare snakkede om, hvad de havde lyst til uden at skulle bekymre sig om redaktionelle linjer og temaer. Vi kalder det “nye” tema for… Frit fra Hylden. Og holder på, at anything goes godt kan være et tema.

Drømme i Tynd Luft af  Michael M. Nybrandt og Thomas E. Mikkelsen er altså Lucha Radios hovednavn i ugens podcast. Den er ude i butikkerne fra forlaget Forlæns.
tyndluftVandretur med Samuel og Simpelthen Samuel af Tommi Musturi er OGSÅ fra Forlæns. Det forlag kan ikke stoppes!!!! Finsk surrealisme og fuld fart på farverne. Michael er begejstret.

Image-etter-bogklubben er tilbage fra de døde og vil være fast inventar i “Frit fra Hylden”, når dette ikke-tema er et tema. Måske. I hvert fald nogen gange. Denne gang snakker Lucha Radio om:

Kill 6 billion demons af Tom Parkinson-Morgan.
Som er sådan en webting, der kan læses gratis på nettet... hvis man er nærig og/eller født efter år 2000.
sivbill
(ikke en typisk side, men den giver en ide om hvad der venter læserne)

The Flintstones #2-4 af Mark Russell og Steve Pugh. Det er ikke første gang, Lucha er i Bedrock, men for fanden i effin helvede, den her tegneserier er så vild. Hvad er det, der sker? Hvordan kan DCs gritty, sort-humoristiske civilisationskritik af et reboot af Flintstones komme fra en menneskelig hjerne? POWERGOAT!!!!!!!
power

Goodnight Punpun 2 af Inio Asano. Er Punpun årets bedste tegneserie?

punscum

Vi er i øvrigt HELT sikre på, at vi er så smooth og badass til at redigere lyd, at I slet ikke opdagede, at mikrofonen løb tør for strøm cirka 75 gange i løbet af udsendelsen. Lucha er trods alt et topprof fortagende… tak for kaffe, siger vi bare.

Dette indlæg blev udgivet i let's lucha og tagget , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.