Let’s Lucha 119 – Graphic novels og (suk!) Suicide Squad

pikometeret

Nok mainstream for denne gang (næsten). I dag går vi i skabet med de hårde varer. Mor og far er ikke hjemme, og vi tager ikke større slurke, end at det faktisk ikke kan ses. Der er dømt graphic novels, indie og generelle særheder i dette post-sommer-podcast. Vi slutter dog af med at snakke om endnu en superheltefilm. Hov, vent… sagde vi “film”..? Det er vist en sandhed med modifikationer. Men mere om det i podcastet. Lucha, mofos!!!

The Art of Charlie Chan Hock Chye af Sonny Liew. Stor graphic novel fra og om Singapore. Og om tegneseriehistorie. Og suveræne tegninger! Der er uenighed i studiet, men som altid har Michael mere ret end Henning, så det kan I bruge som pejlemærke, når I svømmer rundt i podcastets vidtrækkende diskussion.
hock

Cochlea & Eustachia af Hans Rickheit. Læs serien her og støt manden her. Men den trykte udgave er ret lækker.

hole

Vi taler også om Hans Rickheit historie i Sleazy Slice #7, der er en seriøs pornotegneserie… den er anmeldt på TCJ og det hele. Det er også lidt en undskyldning for at tale om Shintarō Kago, som I helt sikker bliver nødt til at se nærmere på. Og det i sig selv er også lidt en undskyldning for at reklamere for en artikel på nummer9.

Sick af Gabby Schulz. I har lektier for: Hør et lille interview inden I læser….eller efter. Lyt til Lucha først. ALTID lyt til Lucha først.

sick

Bright-Eyed At Midnight og Leslie Stein og Diary Comics af Dustin Harbin, bearbejdes kort. Henning har holdninger.

leslie

 

Og så har vi haft en “oplevelse”. Vi ved ikke helt, hvad den oplevelse gik ud på, men vi prøver at sætte (alt for mange og flere end den fortjener) ord på det.

joker

margotrobbieharleyquinn

Dette indlæg blev udgivet i let's lucha og tagget , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.