Let’s Lucha 113

stine2I denne uges Lucha er Henning en stokkonservativ gammel mand med klare (påtagede?) holdninger til, hvad der er og ikke er en tegneserie. Vi må være lidt tilgivende over for den stakkels mand, der nok skal indse sine fejl med tiden. Det er faktisk sådan lidt sødt. MEN!! Tegneserier fra hele verden finder vej ind i dette pakkede podcast, der er optaget i Luchas RIGTIGE gamle mands kolonihavehus. Laaaaaangt ude på landet. Men selvom man har et kolonihavehus kan man sgu godt være ung med de unge.

Inden vi går i gang, så har Hennning (vrisne type, som han er) et spørgsmål til Stinestregen: “Hvorfor tegner du egentlig ikke ører Stine? Møsmøs fra Henning.”

Lucha har i øvrigt været i byen på et meget hipt sted:

Der var øl og vinyl og Rune Rybergs Turbofang på Crate i Jægersborggade. Ejeren er SÅ flink og har vilde øl, så slå turen forbi. Der er ligefrem en Rune-tegning i vinduet. Sådan permanent. Se selv:

TurboVindue

ØL!!!! TURBOFANG!! RUNE!!!! ØL!!!! NÆSTEN MED LUCHA-KRANIE!!!

TurboØlbajer
OG for dem, der er med på noget pinball på tilfældige fredage, er der her hjælpsomme links til Silverball Maniacs hjemmeside og facebook, hvor åbningstider bliver annonceret. Og hvis I undrer jer over, hvad det har med tegneserier at gøre, så er I på samme hold som Michael… Men det gør Henning så glad. I stedet for gammel og gnaven.

Se: Turbofang af Rune Ryberg. Den snakker vi om:

turbo

Kærestesorg – postkortdigte af Stine Spedsbjerg aka StineStregen. Michael er som altid klar til at søge nye veje inden for tegneseriemediet. Som. Altid. Postkort kan også være tegneserier, Henning.

Hvis man er i tvivl om, hvorvidt Stine har fået en ny stil, så se bare here. Der er fire år imellem de to tegninger:

stine

Fremtidens araber 1: en barndom i Mellemøsten (1978-1984)
Fremtidens araber 2: En barndom i Mellemøsten (1984-1985)

Af Riad Sattouf:

fremtiden

Black Widow #1-3 af Chris Samnee og Mark Waid. Fordi superhelte!!!

Black

Airboy af Greg Hinkle og James Robinson. Fordi Image.

airrobinson

Paracuellos af Carlos Giménez.

paracuellos

Henning har faktisk engang tabt en tegnekonkurrence til Stinestregen. Det var på Copenhagen Comics engang. Michael var vært for konkurrencen, og de kendte slet ikke hinanden endnu, så det var slet ikke pinligt for ham, at Henning førte sig lidt frem. Men Stine vandt. Det gjorde hun.

Ja det er Henning

X-men Apocalypse. Altså filmen. Den skal der lige snakkes om også, inden vi allesammen glemmer den.
x-men

FLASH FORWARD…. til senere på denne sommer… sensommer, velsagtens. DER sker der noget. En ny temaepisode. Hvor man blandt andet kan møde denne fætter:

JudgeFish

Dette indlæg blev udgivet i let's lucha og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.