Let’s Lucha 109

Vi skal lige starte med at undskylde til Irland, der ER en del af EU. Vi er trods alt ikke klogere, end vi er. Og så skal vi også lige undskylde over for alle jer, der bare ELSKER korte podcasts. Det her er ikke et kort podcast. Visse typer mennesker ville måske bruge deres onde tunger og kalde det et AAAAALT for langt podcast. Til dem siger vi: Ja. Det er nok rigtigt. Men hør det af to gange. Så bliver det pludselig til to alt for korte podcasts. Se. Der er en løsning på alt. Denne gang har vi læst noget Brian K. Vaughan, noget Jodorowsky, noget spændstig manga og en danske debut af Karoline Stjernfelt. Der er også besøg af Godzilla, og så har vi lidt os igennem den seneste Fantastic Four-film. Det var fandme sjovt. Lucha, mådderfåkkers!

Private Eye Deluxe Edition af Brian K. Vaughan og Marcos Martin. Til sådan nogle sarte typer, der ikke kan klare at få lyset fra en tablet lige ind i øjnene. Ligesom Henning. Papirudgaven af den digitale tegneserie. Lavet på åbenbart meget dyrt papir.

eye

The White Lama af Alexandro Jodorowsky og Georges Bess. Mandne er nok gal. Og det er godt. Se bare her. Han ligner lidt en skurk fra et eller andet:
Alejandro-Jodorowsky

lama

Godzilla in Hell af James Stokoe, Bob Eggleton, Buster Moody, Ibrahim Moustafa, Brandon Seifert og Dave Wachter.

godzilla-in-hell

I morgen bliver bedre – 1. Kongen af Karoline Stjernfelt. Caroline Mathilde, Struensee og Kong Christian i en voldsomt god, dansk debutudgivelse. Lucha føler et sting af misundelse, når de kigger på RIGTIGT talent. Indrømmet.

imorgen

Canopée af Karine Bernadou.

canopee

Rumble TPB 1 og 2 af James Harren, Dave Stewart og John Arcudi. Nogen har vist læst Jack Kirby… se bare her… fortid… Kirby-style:

rumble1

Fugleskræmsel nutid.

rumble2

Undertaker – 1. Rigmandens sidste måltid af Xavier Dorison og Ralph Meyer. Old school kobøjder-halløj. Om død og guld. Og blod.
Undertaker

The Drifting Classroom 1 af Kazuo Umezu. Uhygge-manga fra 70erne!!!
At google billeder af den serie afslører, at der sker noget… Henning har ingen ide om, hvad  det var, han så, så her er et billede af så lidt, man kan vise og samtidigt vise NOGET.
drifting

Franken Fran Omnibus 1-2 af Katsuhisa Kigitsu. Verdens værste forside bør ikke skræmme jer væk, kære lyttere. Så her er et billede, der IKKE er en forside:

fran
Se på den her, så kawaii.
fran2

Og så har vi set den her. Men ikke i biografen. Vi streamede den til 39 kroner. Det viste sig at være mange, mange penge for meget lidt:
trank

Dette indlæg blev udgivet i let's lucha og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.