Let’s lucha – TMNT edition!

TMNT 1

TMNT 4

 

 

 

 

 

 

 

Først skal det lige siges… Michael er ikke med i det her podcast. Så det hele står for Hennings regning. Send klager den vej. Michael vil gerne lige indskyde, at der BURDE være meget mere om Star Wars og meget mindre om Turtles i ugens podcast. Men ak. Det HELE handler om Turtles!!! Vi – altså Henning og gæsterne, som han har valgt at være Michael podcastutro med – udforsker Teenage Mutant Ninja Turtles nu over 30 år lange, yderst diverse og rige kulturarv. Rige, siger Henning!!! For få Stormtroopers, siger Michael!!!  Og så er der endnu et tegneseripodcastcrossover i hus. Kim Helt fra Supersnak gæster nemlig podcastet sammen med enfant terrible Mads Bluhm.

Men ikke noget Michael. Slet, slet ikke. Og det er da ærgerligt…

MEN!!!

Der skal tales alt Turtles! Hvis man som Michael er mere til Star Wars (som alle rationelle mennesker vel er) kan man høre seneste afsnit af Supersnak her OG hvis man slet ikke kan få nok Turtles er der mere her.

Fra Mirage til IDW, fra Archie comics til Simon Bisley og med passionerede forsvar af Image-serien og Beebop og Rocksteady prøver Lucha at komme rundt om alt, der har båret Turtles-navnet. Vi fejler selvfølgelig –  lidt som når vi forsøger at udtale navnet Apolex (Michael vil kunne, men han er der jo ikke…).

TMNT 6

Her er linket til actionfigurdatabasen – gå på opdagelse, det er din tid værd. Du er jo ikke en af de her clickbaitmodtagelige mennesker, der vil have lister over de ti eller tyve bedste whatever. Du er kultiveret, drikker cafe latte,  ser Downton Abbey, lytter til Luchacomico og vil dele dine fund af underlige actionfigurer i kommentarfelter….eller på facebook. Michael vil elske det (nej, han vil ej. For få Jedis og for lidt Daniel Clowes) og det vil du også. Se bare de to billeder her:

TMNT 3TMNT 2

Og så er der jo også linket til Turtles-mangaen. Det er Turtles, det er Manga, og det vil aldrig komme til vesten på lovlig vis.

TMNT 18

Til dem, der som Mads ikke har set de gode 48 sekunder af den nye turtles film og traileren til Platinum games kommende Turtles spil… voila:

Den kvikke læser har nok opdaget, at jeg… MICHAEL HIMSELF… har crashet det her blogindlæg lidt. Og det er fordi, jeg ikke er god til ikke at være med. Men på den anden side… jeg ville ikke have anet, hvad jeg skulle have snakket om. Så vi ses næste gang.

COWABUNGA, JEDIS!!!!!!

(fuck, vi er nørder)

Dette indlæg blev udgivet i let's lucha og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.