Let’s lucha 91

We are on a roll. Og således tilbage – stærkere end nogensinde før!  Der er absolut ingen superhelte i dagens podcast. Vi SNAKKER om at snakke om superhelte, men når aldrig til det. Så hvis du er en af dem, der råber “UUUGHHH” og flår hørebøfferne af hovedet i væmmelse, hver gang vi begynder på det halløj, så kan du ånde lettet ud. Og hvis ikke, så er det surt at hedde Kurt. Og så når vi nok til det næste gang. Lucha Comico #91…

Nåja, og Hennings hånd holder pause, så ingen tegning denne gang. I stedet… fotokunst. Vi har lavet en slags band-plakat. Sig til, hvis I vil have t-shirts. Nej…? Nej..? Okay…

 
Lucha+ComicoKomp

Vi snakker om nogle tegneserier:

The Wicked + The Devine 1: The Faust act af Kieron Gillen og Jamie McKelvie. Vores tour de force igennem de mange bind 1’ere, der er kommet fra Image i det seneste stykke tid fortsætter. Det går snart over gevind. Næste gang snakker vi om Starlight af Mark Millar.

Se bare det her billede. Hennings bunke af Image nummer 1’ere. Hvis VI ikke læser dem og snakker om dem… hvem gør så?!?!

IMAG0161

Derudover går snakken på følgende tegneserier:

The Devine af Asaf Hanuka, Tomer Hanuka og Boaz Lavie. Henning har næsten brug for et kram efter at have læst den her. Det er synd for ham.

Frontier 7: Sexcoven af Jillian Tamaki.

Frontier 6: Ann by the Bed af Emily Carroll.

This One Summer af Jillian Tamaki og Mariko Tamaki. Som Henning hårdnakket påstår har været oppe at vende i Lucha en gang før, men Michael var rørt til tårer og MÅTTE bare snakke om den.

Black River af Josh Simmons. Nede med de lede. Led med de nede. Nederen med de… øhm… nederen. Den er mørk. Men er den HÅRD?

Hr. Gris af Peter Kielland. Dagens danske indslag. Nu med mere bacon.

Dette indlæg blev udgivet i let's lucha og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.