Let’s Lucha 84

borb

Der er BURDE være noget for alle i denne uges podcast. Ja, også dig. Og dig. Og faktisk også dig. Okay… ikke dig. Beklager. Næste gang. Men HELT sikkert DIG!!! Der er superhelte med Grant Morrison, superhelte med Jonathan mådderfåggin Hickman. Der er noget Image-halløj fra Millar og Quitely, og så er der en hjemløs stakkel i en lille tegneserie. Der er også et hjørne. Altså i en stue. Og den står i Richard Maguire mesterlige graphic novel “Here”. Og i en anden bygning sidder Chris Ware og græder lidt over, at det hele er så trist og ligegyldigt. OG MEGET MERE!!! Lad os for hule Lucha’e…

Hvad sker der med superhelte for tiden? Kun to ting. Når alt kommer til alt. Morrison og Hickman. Så derfor handler Lucha i dag om:

The Multiversity #2 af Grant Morrison, Joe Prado og Ivan Reis.

Secret Wars #1 og 2 af Jonathan Hickman og Esad Ribic.

Men det handler OGSÅ om:

Jupiter’s Legacy 1 af Mark Millar og Frank Quitely. Image Bookclub. Næste gang Copperhead.

Borb af Jason Little.

Snackies af Nick Sumida. SE! Med link, så folk kan tjekke det ud.

Building Stories af Chris Ware. Bogen mange ejer, men få har læst. Cirka 50 procent af podcastet har fortæret denne kasse med tegneserier i vilkårlig rækkefølge. Og der blev følt ting.

Here af Richard McGuire. Læs også Henry Sørensens mesterlige anmeldelse af denne mesterlige tegneserie på Nummer9. Efter I har lyttet til Lucha, naturligvis.

The Legend of Zelda: A Link to the Past af Shotaro Ishinomori. Henning går i barndom. Og er lige ved at rive Michael med i faldet.

The Tragedy Series: Secret Lobster Claws and Other Misfortunes af Benjamin Dewey.  – også med link.

Det eneste, der mangler i dette podcast er lidt Gammelpot. Men det må blive en anden god gang.

Dette indlæg blev udgivet i let's lucha og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.